Wegtransport

Zowel voor reguliere goederen als ADR-goederen leveren wij wegtransport diensten door heel Europa. Zowel onze chauffeurs als onze planners kunnen zich goed verstaanbaar maken in het Nederlands, Engels en Duits. Tijdens het transport wordt uw lading gemonitord door middel van onze Track en Trace functionaliteit. Op deze manier kunnen wij een veilig verloop en tijdige aankomst van uw lading waarborgen.

Distributie

Voor door-to-door distributie kunt u bouwen op onze jarenlange ervaring. Wij hebben altijd een auto in de buurt. Met name in het Rotterdamse havengebied hebben wij een dichte bezetting en kunt u op korte termijn een rit bij ons in laten plannen.

Opslag

Op ons eigen terrein worden niet alleen onze vrachtwagens en trailers geparkeerd. Wij bieden hier ook de mogelijkheid om uw lading tijdelijk in onze loods op te slaan. De mogelijkheden voor palletopslag vergroten onze flexibiliteit om tegemoet te komen aan de logistieke behoeften van uw organisatie. Onze medewerkers denken graag met u mee over de beste oplossing voor uw situatie.

TOP